Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Uscatoare pentru cereale (mobile si fixe)
Brand
AGREX , PEDROTTI , AGRIMEC , etc
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra comercializeaza USCATOARE MOBILE cu capacitati intre 50 tone / 24 ore si 200 tone/ 24 ore . Uscatoarele de cereale cu capacitati mari , pot fi si stationare , cu elevatoare si schimbatoare de caldura performante .

Astfel ,  in functie de tipul de uscator solicitat , se pot asigura schimbatoare de caldura performante pentru toate capacitatile de uscatoare din oferta.

Uscatoarele sunt prevazute cu arzatoare de cea mai buna calitate, si pot fi asigurate arzatoare pentru toate tipurile de combustibil solicitat, motorina , gaz metan , GPL.

Deasemeni putem asigura , pentru proiecte pilot , camere de ardere cu schimbatoare de caldura , pentru Biomasa ( paie , peleti , chips-uri) , atasate uscatoarelor mobile sau stationare.

Uscatoarele sunt prevazute cu dispozitive de actionare automata de temporizare atat a procesului de ardere , de recirculare cat si de racire. Pentru produsele noi se asigura garantie de minimum 48 luni .

Produsele pe care le comercializam sunt in cea mai mare proportie produse noi , dar putem asigura si uscatoare second hand ,  reconditionate  si aduse la parametrii functionali de cea mai buna calitate, pentru care asiguram mentenanta.

Preturile uscatoarelor AGREX , si PEDROTTI ai caror dealeri avem onoarea sa fim , sunt deosebit de competitive , discounturile pe care le putem accesa fiind cele mai bune de pe acest segment de piata din Romania . Deasemeni , pentru brand-urile AGRIMEC si MECMAR suntem in curs de a realiza intelegeri foarte profitabile pentru piata romaneasca de uscatoare.

Societatea noastra are personal cu inalta calificare in domeniu si colaboreaza cu echipele societatilor italiene amintite pentru orice problema pentru a interveni operativ oricand suntem solicitati de clientii nostrii .

Bunul renume se castiga greu si e usor de pierdut.

SELLINDTECH
Tel: 0768078125
Din Gura in Gura
Alte Produse
Uscator cereale

123456 lei